Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Cecilia Jaime Gallery

Cecilia Jaime Gallery promoot jonge en gevestigde professionele kunstenaars en streeft ernaar om samen te werken met curatoren, musea, kunstorganisaties en het plaatsen van werken van de kunstenaars in leidende particuliere en openbare collecties. In de volledig vernieuwde galerie , in de historische wijk Patershol in het hart van de stad Gent, kan men terecht voor kunst, design en architectuur.
Cecilia Jaime is beeldend kunstenares met een lange ervaring in de Schone Kunsten, in het bijzonder in de hedendaagse kunst. Ze opende Cecilia Jaime Gallery in de historische wijk Patershol in het hart van de stad Gent, België.
Cecilia Jaime Gallery promoot jonge en gevestigde professionele kunstenaars en streeft ernaar om samen te werken met curatoren, musea, kunstorganisaties en het plaatsen van werken van de kunstenaars in leidende particuliere en openbare collecties. In de volledig vernieuwde galerie kan men terecht voor kunst, design en architectuur.
Blijf op de hoogte voor meer tentoonstellingen, boekpresentaties, lezingen en concerten.

© Cecilia Jaime
Kraanlei 55, 9000 Gent
GSM : +32 (0)476 645 557
info@ceciliajaime.com
www.ceciliajaime.com
www.puertopatershol.com

Open van woensdag tot zaterdag
van 14.00 u tot 18.00 u
En op afspraak

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Cecilia Jaime Gallery
Kraanlei 55
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Woensdag - zaterdag van14:00tot18:00
Prijs
gratis
Organisatie
Cecilia Jaime Gallery

Foto's

Cecilia Jaime Gallery ©Cecilia Jaime Gallery©Cecilia Jaime Gallery