Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Carnaval à la russe - Young Masters #5 - GEANNULEERD !!!

Op zondagochtend geven we het podium aan jonge musici die in België hun carrière uitbouwen onder de noemer 'Young Masters'. Ontdek vandaag de muzikale meesters van morgen.
 
Na het schrijven van het balletsprookje De vuurvogel waagde Igor Stravinski zich aan een evocatie van het Russische carnaval. Op zoek naar authentiek materiaal raakte de componist gefascineerd door de schonkige ritmes en tegendraadse melodieën van Russische volksmuziek.
De volksliederen die Stravinski voor Petroesjka gebruikte, maakten van dit poppendrama een snedige en rauwe partituur, waarvan de halsbrekende tuimelingen ook op piano perfect tot hun recht komen. De jonge pianist Stijn Claes laat Stravinski's percussieve taal opbotsen tegen de romantismen van Chopin en de barokke brio van Bach.
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,8


Basistarief: 14,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Carnaval à la russe - Young Masters #5 - GEANNULEERD !!! ©onbekend©onbekend