uitpas+1 punt

Car Seat Headrest at Democrazy Autumn Falls

Car Seat Headrest is het DIY-project van Will Toledo uit Seattle. Toledo staat bekend om zijn eerlijke manier van schrijven en performen, met focus op de teksten. Zijn songwriting is scherp, literair en cultureel omnivoor - hij speelt met jeugdigheid en de dood, liefde en depressie, dronken feestjes en theologen uit de tweede eeuw.
"Patineren, volle gas geven en triomfantelijk tegen de muur knallen: de bolide waarin Car Seat Headrest zich bevond, scheurde gisteren met ronkende motoren door de Ancienne Belgique." Car Seat Headrest stond onlangs in de AB en Indiestyle was behoorlijk onder de indruk. Ook De Morgen beloonde het concert met (****).

Enkele jaren geleden stond de band nog op ons Big Next Festival met het uitstekende Teens Of Denial (Matador). Dit jaar tourt Car Seat Headrest met nieuw album/meesterwerk Twin Fantasy. Pitchfork labelde het album als Best New Music en gaf het 8.6/10: "Will Toledo’s re-recorded version of an album originally released in 2011 speaks to his greatest gifts as a songwriter: wit, cynicism, and an eye for detail that captures teenaged desire and heartache."
Lees alles

Informatie

sint pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,6


Basistarief: 18,00 €; Avondkassa: 22,00 €
Organisatie

Foto's

Car Seat Headrest at Democrazy Autumn Falls ©Democrazy©Democrazy