Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Bowling & daten in Gent (leeftijd 36-45 en 46-59j)

Bowlen is een leuke en originele activiteit om nieuwe mensen te ontmoeten in het echte leven. Dat is wat wij met Active Cupids voor staan. Wie weet ontmoet jij wel de strike van je leven!
De bowling gaat door bij O’Learys. Zij beschikken over maar liefst 18 bowlingbanen met unieke bowlingballen aangestuurd door een state-of-the-art computersysteem.

Wij worden ontvangen met een glaasje wijn, bier of fris drankje. En dit vergezeld van een bordje koude en warme hapjes zoals nacho’s, chicken wings, mozzarella sticks en bitterballen.

Na een eerste kennismaking spelen wij een partijtje. Nadien kunnen wij verder napraten, iets drinken of eten in de gezellig lounge bar van O’Learys.

Bowling gecombineerd met drankjes, hapjes en een gezellige locatie is het magische recept voor een geslaagd avondje uit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Dok Noord 7 / 301
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 26,0
Basistarief: 26,00 €
Organisatie

Foto's

Bowling & daten in Gent (leeftijd 36-45 en 46-59j) ©Active Cupids©Active Cupids