uitpas+1 punt

Blote billen en lijven in verf en knipsels

Het blote lichaam is een beweeglijke vorm - abstract, rond, hoekig, gesloten, open - of een verzameling kleurnuances met zachte schaduwen en subtiele overgangen - of een reeks vloeiende lijnen en vlakken. Maar ook lelijkheid is dichtbij: vlekken, groeven, oneffenheden en onfraaie onvolmaaktheden. Redenen in overvloed om dit onderwerp met verf te verkennen!
In tijden waarin het naakt in de schilderkunst aan banden gelegd wordt door Facebook … wordt het tijd dat we er dieper op ingaan. Het blote lichaam is een beweeglijke vorm: abstract, rond, hoekig, gesloten, open. Je kan kijken naar het naakt als een verzameling kleurnuances in lichtomstandigheden met zachte schaduwen en subtiele overgangen, vloeiende lijnen en vlakken. Maar ook lelijkheid is dichtbij: vlekken, groeven, oneffenheden en onfraaie onvolmaaktheden. Redenen in overvloed om dit onderwerp met verf te verkennen. We ontdekken dat het spel met die visuele elementen betekenissen bloot leggen: het blote schilderij roept harmonie, lelijkheid, een verhaal of momentopname op. Ons werkmateriaal: verf, kwasten, een model, foto’s van lijven, haar, tenen, scharen, lijm.
Lees alles

Informatie

DE WARANDE WISPER GENT
Warandestraat 13
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 71,0

  Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 14,2

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 14,2


  Basistarief: 71.00€;Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 75.00€;Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft: 64.00€;kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent: 14.00€
  Organisatie
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  Blote billen en lijven in verf en knipsels ©©