Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

BLENDED | Tekenen: surrealistische stillevens

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info in de tekst hieronder en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Een koffiekop, een speelgoedauto, een bloem. Je experimenteert, associeert en maakt toverachtige combinaties. We experimenteren met schaal, halen de dingen uit elkaar, herordenen en brengen samen door lichtinval en schaduwen.
Ook zo benieuwd naar welke surrealistische stillevens jij straks al tekenend, observerend en fantaserend laat ontstaan?
Zo werken we: als de omstandigheden dat toelaten, komen we samen in het atelier. Maar deze cursus werd zo uitgedacht dat de sessies ook online kunnen (verder)gaan indien nodig. Houd in dat geval een koffer met spullen klaar! Je krijgt dan ook nog een mail met praktische info over het gebruikte platform.
Twijfel je of het online gebeuren iets voor jou is? Neem deel aan onze gratis online kick-off op 27 januari! Op die sessie ervaar je naast de technische procedure ook hoe een online samenkomst toch ook heel wat plezier en interactie kan teweegbrengen!
Begeleiders: Anton Retsin

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

x
3000  Leuven
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 51,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 10,2


  Basistarief: 51,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 56,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 41.00: 41,00 €; Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 10,00 €
  Organisatie
  Contact
  016/25 16 21
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  BLENDED | Tekenen: surrealistische stillevens ©WISPER©WISPER