Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

BLENDED | Tekenen: surrealistische scènes

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info in de tekst hieronder en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Een bril. Een silhouet. Een ruimte. Het klopt niet en toch weer wel. We tekenen doodgewone, dagelijkse taferelen op zo'n manier dat ze betekenisvol en speciaal worden. Hoe kom je al tekenend tot het surreële?
Drie avonden lang spelen we met de werkelijkheid vanuit foto’s en naar waarneming ... net zolang tot we beseffen dat niets onwerkelijk is. 
Zo werken we: afhankelijk van de omstandigheden blijven we virtueel ondergedoken of komen we naar het atelier. Deze reeks werd zo uitgedacht dat ze volledig online kan (verder)gaan indien nodig: zie het in dat geval als een prikkel en een kans om je eigen plek op een héél nieuwe manier te zien! Je krijgt enkele dagen vooraf nog een mail met praktische instructies over het precieze verloop van de eerste sessie.
Twijfel je of het online gebeuren iets voor jou is? Neem deel aan onze gratis online kick-off op 27 januari! Op die sessie ervaar je naast de technische procedure ook hoe een online samenkomst toch ook heel wat plezier en interactie kan teweegbrengen!
Gebeten door surrealistische taferelen? In maart kan je verder met de reeks Tekenen: surrealistische stillevens.
Begeleiders: Anton Retsin

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

x
3000  Leuven
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 51,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 10,2


  Basistarief: 51,00 €; Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 10,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 41.00: 41,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 56,00 €
  Organisatie
  Contact
  016/25 16 21
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  BLENDED | Tekenen: surrealistische scènes ©WISPER©WISPER