Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

BLENDED | Schrijven voor kinderen en jongeren: van prentenboek tot young adult

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Wil je graag schrijven voor kinderen of jongeren, maar zoek je nog tips of een duwtje in de rug? Dan is deze cursus iets voor jou. Aan de hand van speelse en praktische oefeningen ontdek je waar je ideeën verzamelt, hoe je leven blaast in je personages en welk vertelperspectief het meest geschikt is voor jouw idee.
Omdat de beste schrijvers ook gretige lezers zijn, brengt de docent een koffer vol prenten-, kinder- en jeugdboeken mee. Je vindt er inspiratie over spanningsbogen en rake dialogen. Hier zullen we volop mee experimenteren. Broed je al even op een geweldig verhaalidee maar krijg je het niet op papier? Breng het mee naar de cursus. Waar mogelijk kan je de schrijfoefeningen invullen met schrijfwerk waar je al mee bezig bent.
Zo werken we: als het mogelijk is, komen we live samen voor de sessies, maar deze reeks werd zo uitgedacht dat ze ook online kan (verder)gaan indien nodig! In dat geval krijg je nog een mail met meer info over het gebruikte platform.
Begeleiders: Hilde Van Cauteren

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

x
3000  Leuven
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 104,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 20,8


  Basistarief: 104,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 114,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 83.00: 83,00 €; Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 21,00 €
  Organisatie
  Contact
  016/25 16 21
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  BLENDED | Schrijven voor kinderen en jongeren: van prentenboek tot young adult ©WISPER©WISPER