Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

BLENDED | Bodywork into movement

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info in de tekst hieronder en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Elke sessie start met gefocust bodywork, dat steeds via een andere invalshoek uitmondt in beweging en dans. Enerzijds een heerlijk moment om in ons lijf te zakken. Anderzijds een boeiende uitnodiging om telkens de verbinding met dans te maken.
Nu eens onderzoeken we via een anatomische insteek mogelijke connecties in het lichaam die ons in beweging kunnen brengen. Dan weer verkennen we eerder ons gevoel en de bewegingskwaliteiten die daaruit kunnen voortvloeien. De ene sessie halen we inspiratie uit de omgeving, in een andere sessie richten we de blik naar binnen en werken we vanuit onze innerlijke ruimte en verbeelding naar buiten toe.
Je stapt elke sessie buiten met een gegronde, verbonden en geïnspireerde mind en body!
Stephanie baseert zich voor deze cursus op principes uit somatische praktijken als Klein Technique™, Vijnana Yoga en Gyrokinesis en op de theoretische inzichten van Thomas Meyers (Anatomy Trains) en anderen.
Zo werken we: als de coronamaatregelen het niet toelaten om in de studio samen te komen, gaan de sessies online door. Deze cursus werd namelijk zo uitgedacht dat de lessen zowel in de studio als bij jou thuis volwaardige sessies zijn die je danspraktijk verrijken en inspireren! Enkele dagen voor de start ontvang je nog een bericht met meer details over het verloop van de eerste sessie.
Begeleiders: Stephanie Van Aken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

x
3000  Leuven
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 85,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 17,0


  Basistarief: 85,00 €; Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 17,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 94,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 68.00: 68,00 €
  Organisatie
  Contact
  016/25 16 21
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  BLENDED | Bodywork into movement ©Stefanie De Clercq©Stefanie De Clercq