Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

BLENDED | Acteren verdieping: van tekst naar scène à la Camping Sunset

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info op www.wisper.be/voorjaar21
///
Van tekst naar spel, van tafel naar vloer, van lezen naar spreken.
Hoe vul je andermans woorden, hoe verleg je ze naar je eigen tong, en waar vind je je personage tussen de zinnen? Kortom: hoe vertaal je als acteur geschreven woorden naar klank en beweging?
We werken rond één tekst en slaan aan het experimenteren. De eerste sessie houden we een close reading. Daarna kruipen we langzaam naar de scène. We testen hoeveel vrijheid we hebben bij het verbeelden van de tekst - en hoeveel beperkingen. Taal, tekst, muziek, spanningsbogen, dynamiek: al deze aspecten van het acteren met een vaste tekst komen in deze cursusreeks aan bod.
Docente Carine maakt deel uit van het Gentse spelerscollectief Camping Sunset en brengt voor deze cursus o.a. de teksten van hun voorstellingen Zomergasten en Happiness mee!
Zo werken we: dit is een blended cursus die doorgaat ongeacht de geldende coronamaatregelen. Je ontvangt enkele dagen op voorhand nog een bericht met praktische instructies over het verloop van de eerste sessie!
Begeleiders: Carine Van Bruggen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

x
3000  Leuven
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 77,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 15,4


  Basistarief: 77,00 €; Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 15,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 85,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 62.00: 62,00 €
  Organisatie
  Contact
  016/25 16 21
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  BLENDED | Acteren verdieping: van tekst naar scène à la Camping Sunset ©Johan Pijpops©Johan Pijpops