Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Bio-markt

Sinds 5 juli 2015 is er op het Maria Hendrikplein wekelijks op zondag van 8 tot 13 uur een bio-markt. Je vindt er marktkramers met natuurlijke voedingsproducten, zoals groenten, fruit, oliën, bereide gerechten, geitenzuivel, wijnen en fairtrade producten van Oxfam. Alle marktkramers beschikken over een bio-garantielabel.
De markt wordt georganiseerd door Monique Jordens en Lut Parrein en wordt ondersteund door de Dienst Evenementen, Feesten, Markten en Foren. De NMBS stelt de plaats ter beschikking.

Gent heeft nu twee bio-markten, één op vrijdag op de Groentenmarkt en één op zondag aan het Sint-Pietersstation. Op de meeste andere wekelijkse markten, zoals de markten op de Vrijdagmarkt en het Ledebergplein, zijn er ook een of meerdere kramen te vinden met bio-producten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Maria Hendrikaplein
Maria Hendrikaplein z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Zondag van8:00tot13:00
Organisatie
Dienst Evenementen, Feesten, Markten en Foren Stad Gent
Contact
+32 9 2694600

Foto's

Bio-markt  ©Bio-markt ©Bio-markt