Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg4+

Bijzondere beestjes: muziek-yoga kamp. - GEANNULEERD

Samen gaan we opzoek naar bijzondere beestjes in het herfstbos, al zingend gaan we op zoek naar gevaarlijke krokodillen en al yoga'end sissen we als slangen.
Tijdens dit driedaagse kampje rond muziek en yoga voor kinderen staat het plezier van het ontdekken en leren centraal. Vanuit een procesgerichte visie bieden we de kinderen de ruimte waarin ze op hun tempo kunnen experimenteren en zich ontwikkelen.

Opvang voorzien ’s morgens vanaf 8u30 ’s avonds tot 17u.

Het kampje wordt begeleid door Sophia en Siel, die beiden professionele ervaring hebben in het creatief werken met jonge kinderen. Zangeres en muzikante Sophia Ammann is reeds 8 jaar gepassioneerd aan de slag als lesgeefster van muziekbeleving en muziekeducatie voor jonge kinderen. Siel Van Eekert is een enthousiaste yogi die jonge kinderen begeleidt in hun zoektocht naar mentale rust via fysieke en speelse yogahoudingen.

90 euro voor een supertof en creatief kamp van 3 dagen Verzekering BA en lichamelijke ongevallen, opvangmogelijkheid inbegrepen. * We werken met het UITPAS-systeem van Stad Gent. Indien je recht hebt op het kansentarief, betaal je 18 euro. Vermeld dit samen met je uitpasnummer bij inschrijving

Stuur een mailtje naar sielve@gmail.com.
De inschrijving is pas definitief bij overschrijving op BE10 8900 1523 6004 met als vermelding ‘Herfstkampje + naam van kind’. Let op: plaatsen zijn beperkt: we werken met twee groepen van max. 13 kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Keizer Karelstraat 12
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 90,0
  Basistarief: 90,00 €
  Organisatie
  Contact
  0499629316
  Reservaties

  Foto's

  Bijzondere beestjes: muziek-yoga kamp. - GEANNULEERD ©Kinderyoga Siel©Kinderyoga Siel