Bijloke Wonderland

LOD muziektheater en Muziekcentrum De Bijloke bundelen opnieuw de krachten voor de tweede editie van Bijloke Wonderland. Een zomers kunstenfestival op de Bijlokesite van 10 tot en met 29 augustus 2021.
Was het nu 50 of 200 man, was het nu binnen of buiten? Zo wispelturig de coronaregels, zo zeker ons besluit om én ze rigoureus te volgen én de beste festivalervaring te bieden. Zo ging het vorig jaar in augustus, en zo gaat het dit jaar terug in augustus.

Voor Bijloke Wonderland werken initiatiefnemers LOD muziektheater en Muziekcentrum De Bijloke opnieuw samen met SPECTRA, STAM, Paard van Troje en Kunstencentrum Vooruit en vanaf deze editie ook met les ballets C de la B, KASK en Ontroerend Goed.

We kiezen er met Bijloke Wonderland opnieuw voor om een intiem en coronaproof format op te zetten op verschillende locaties op de Bijlokesite. Met een uitgebreid en divers programma van jazz, klassieke en nieuwe muziek, muziektheater, literatuur, zonsopgangconcerten… en heel wat Gentse partners, van binnen én buiten onze bruisende site.

Door de coronacrisis werden heel wat voorstellingen dit seizoen geannuleerd. We willen deze op Bijloke Wonderland alsnog een podium én een publiek geven. Want er staan heel wat nieuwe creaties klaar in de coulissen. Het volledige programma kondigen we hier aan midden juni, maar hou alvast onze Facebook-pagina van Bijloke Wonderland in het oog voor updates!


Een initiatief van LOD muziektheater & Muziekcentrum De Bijloke
In samenwerking met KASK, STAM, SPECTRA, Ontroerend Goed, les ballets C de la B, Kunstencentrum Vooruit en Paard Van Troje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Godshuizenlaan 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Trefwoorden

Foto's

Bijloke Wonderland ©Muziekcentrum De Bijloke Gent©Muziekcentrum De Bijloke Gent