Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg

BIG BANG Festival

BIG BANG is geen gewoon festival. Het verrast met mobiele bands, ontroert met intieme concerten, daagt uit met interactieve installaties en pakt uit met feestelijke projecten. Een dag lang beleef je muziek gespeeld door muzikanten uit binnen- en buitenland.    

Op BIG BANG hoef je niet alleen stil te zitten en te luisteren. Het is ook - en vooral - een festival om zelf te ontdekken en te doen. Muziekcentrum De Bijloke wordt omgebouwd tot een labyrint van oude en nieuwe klanken, geïmproviseerd of gecomponeerd, gepresenteerd op maat van een jong publiek.

 

BIG BANG trapte meer dan 20 jaar geleden af in Gent, zwermde uit naar steden overal in Europa en werd bekroond met de EFFE Award voor beste en meest innovatieve festival van Europa. 50.000 kinderen en hun familie vinden jaarlijks de weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van muziek en klankkunst.

 

In het najaar van 2019 is BIG BANG Festival voor de derde keer te gast in Muziekcentrum De Bijloke met een avontuurlijke ontdekkingstocht langs intrigerende klankinstallaties en onvergetelijke muziekvoorstellingen.

 

 
Lees alles

Informatie

De Bijloke
Bijlokekaai 7
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Organisatie
  De Bijloke
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  BIG BANG Festival ©©