Bibberduik 2019

Duiken of niet? Hou de weerkaarten in het oog voor de jaarlijkse nieuwjaarsduik in de ijzingwekkende wateren van de Blaarmeersen op zondag 27 januari om 14.30 uur. Die gaat alleen door als er geen ijs op de vijver ligt. Iedereen vanaf acht jaar kan het water in.
Achteraf kom je op temperatuur met een hapje en een drankje.
Inschrijven via www.go.stad.gent/bibberduik. Geen internet? Bel 09 210 10 10 (Gentinfo).
Iedereen moet individueel inschrijven. Vooraf inschrijven kan tot en met woensdag 23 januari 2019.
Wie nadien nog beslist om deel te nemen kan gewoon ter plaatse gaan.
Bibberduik onder voorbehoud
De voorbije jaren lieten de weersomstandigheden het niet altijd toe om de geplande Bibberduik te laten doorgaan. Ook dit jaar zal het van de weersomstandigheden afhangen of de Gentse bibberhelden al dan niet een sprong in het koude water kunnen wagen. Als de weersomstandigheden zouden verslechteren, hakt de schepen van Sport op vrijdag 25 januari 2019 de knoop door.

Informatie

Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen
Zuiderlaan 5
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; Op voorhand inschrijven is de boodschap: zo vermijdt men een wachtrij ter plaatse. Inschrijven kan vanaf vrijdag 22 december 2017 via de website http://go.stad.gent/bibberduik of door te bellen naar de Sportdienst op het nummer 09 266 80 00. Bij de inschrijving moeten de deelnemers bevestigen dat ze medisch geschikt zijn om in het ijskoude water te duiken. Enkele dagen voor de Bibberduik ontvangen ze een e-mail met informatie en afspraken. De minimumleeftijd om deel te nemen aan de Bibberduik is acht jaar.: 0,00 €

Foto's

Bibberduik 2019 ©Stad Gent©Stad Gent