uitpas+1 punt

Bebe Books: Lyra Pramuk + Daisy Darkpark • Democrazy

Na een memorale avond op DOK (2019) met Liniker e os Caramelows hebben Bebe Books en Democracy elkaar opnieuw gevonden voor een nieuwe, wilde avond onder de loods van DOK. Deze keer met een magische line-up vol electronische waanzin!
Lyra Pramuk is een Amerikaanse zangeres, vocal activist, componist-producer en performance artist uit Berlin. Ze werkt vaak samen met straffe artiesten als Holly Herndon, Colin Self en Donna Huanca. Lyra verenigt klassiek, pop en performance en versmelt het met invloeden uit de hedendaagse clubcultuur. Haar muziek laat zich nog het best sameanvatten als futurist folk music.

Daisy Darkpark is het muzikale alter-ego van de Belgische multi-media experimentalist Femke Fredrix, die tegenwoordig vooral in Brussel vertoeft.

Bebe Books begon als een onafhankelijke uitgeverij, maar groeide de laatste jaren verder door tot een open, nomadische organisatie. Bebe organiseert workshops, tentoonstellingen en maakt publicaties van en door de queer community. En ze draaien nog eens straffe platen ook!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Dok Noord
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,4


Basistarief: 17,00 €; VVK: 14,00 €
Organisatie

Foto's

Bebe Books: Lyra Pramuk + Daisy Darkpark • Democrazy ©Democrazy©Democrazy