Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Ballet fit volwassenen - 2de semester 19-20

In deze workout, ook gekend als barre concept, wordt gewerkt aan conditie, kracht en souplesse. Op een aangename manier die kalorieën verbranden kan met deze buik, billen en benen oefeningen! Wij hebben speciale body-bars die je kan aanpassen in gewicht zodat je op je eigen tempo kan werken aan die spieren. Geen moeilijke passen om te onthouden, maar een simpele ‘fitness’ les die uw probleemzones aanpakt. Toegankelijk voor alle volwassenen. Geen danservaring nodig. Ook ideaal om uw ballettechniek te verbeteren, gezien er aan spierkracht wordt gewerkt (waardoor je benen hoger zullen geraken in arabesques en développés!). Kan gevolgd worden per semester of per les.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Kortrijksepoortstraat 228
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 110,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 22,0


Basistarief: 110,00 €
Reservaties
093304655

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Dansschool La Mariposa

Foto's

Ballet fit volwassenen - 2de semester 19-20 ©Sofie Goegebuer©Sofie Goegebuer