Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Askanyi - Ainsi Libre...

In de verte nadert een boot, een man kijkt toe. Een onbeschrijflijk gevoel van vreugde stroomt door zijn lichaam. Eindelijk kan hij terugkeren naar het land waar hij ter wereld kwam. Overspoeld door emoties duikt hij in zijn verleden. Hij herinnert zich de moegetergde banneling die hij toen was en hoe hij geluk en verlichting vond dankzij wijsheid en inzicht.
Dit is het vertrekpunt van Askanyi’s nieuwe creatie ‘Ainsi, Libre...’ (zo, bevrijd), een repertoire gevuld met diepe en universele humanistische gedachten op grond van een niet te klasseren muziek gebracht door een strijkkwartet en 3 vrouwenstemmen. Geïnspireerd door ‘De Profeet’, de beroemde roman van Khalil Jibran, nodigt het ensemble de toeschouwers uit om muziek te ontdekken die kan worden omschreven als een caleidoscoop van stijlen en invloeden.

Zo worden bepaalde passages uit Arabische gezangen gecombineerd met de Barok muziek van Monteverdi. Andere momenten doen dan weer denken aan de minimalistische muziek van Steve Reich in combinatie met West-Afrikaanse ritmes.

reserveren kan vanaf 9 september 2019 - 10u00
Lees alles

Informatie

Bij' De Vieze Gasten
Haspelstraat 31
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0


Basistarief: 10,00 €; Reductie: 6,00 €
Organisatie
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Askanyi - Ainsi Libre... ©Askanyi©Askanyi