Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Aplomb - herontdek je rug

90% van alle rugklachten en -problemen is te wijten aan verkeerde houdingsgewoonten. We hebben er dus alle baat bij om een natuurlijke houding terug te winnen. Ook als er als slijtage is, heeft je rug baat bij preventie en gezonde gewoonten. "Aplomb" is het punt waar je lichaam geen druk ervaart, waar je in harmonie beweegt met de zwaartekracht en de rug volledig ontlast wordt. Het is de meest verfijnde vorm van yoga, en tegelijk een synthese van de belangrijkste spirituele tradities die zorg voor het lichaam voorop stellen. We leren staan, zitten, buigen, liggen en stappen om zo in het dagelijks leven het "aplomb" zijn te integreren. Er is les om de 3 weken op zondag ochtend. www.centerOLM.net

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

St.-Gerolfstraat 48
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
€ 17,0
Basistarief: 17,00 €
Organisatie
Reservaties

Foto's

Aplomb - herontdek je rug ©center OLM©center OLM