Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Anna Boghiguian - TIJDELIJK GESLOTEN

Anna Boghiguian (° 1946, Cairo) is een nieuwsgierig observator van mensen en hun bestaan. Als kunstenaar reist zij voortdurend over de wereld en verwerkt de opgedane indrukken in schetsen, tekeningen, schilderijen, foto’s, sculpturen en installaties die zij zowel onderweg als op locatie maakt. Migratie heeft voor haar ook een persoonlijke betekenis aangezien zij als Armeense in Cairo geboren werd uit een familie die in het begin van de 20ste eeuw naar Egypte verhuisde.
Het werk van Boghiguian biedt een unieke kijk op het leven en toont haar grote belangstelling voor het heden en het verleden, boeken en poëzie, politiek en economie. Haar beeldtaal is op de eerste plaats figuratief, zeer persoonlijk en komt sterk naar voor bij onderwerpen die haar raken. Deze kunnen zowel met levensvreugde als met woede om het onrecht in de wereld te maken hebben.

Voor haar eerste solotentoonstelling in S.M.A.K. zal de kunstenaar, naast bestaand werk, ook een grootschalige nieuwe installatie tonen die geïnspireerd is op de industriële geschiedenis van de Gentse regio.

Korte toelichting van Anna Boghiguian bij haar tentoonstelling “Understanding Places” voor Tate St.Ives (2019).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4


Basistarief: 12,00 €; Groepen (min 15 pers.), OKV-lidkaart, Lerarenkaart: 10,00 €; Gentenaars, UiTPASregio Gent: 6,00 €; 19-25: 2,00 €; Vrijetijdspas / UiTPAS Regio Gent aan kansentarief, Steunpunt Vakantieparticipatie: 1,60 €; -19 jaar, Gentenaars op zondag 10:00-13:00, Vrienden v/h S.M.A.K.: 0,00 €; museumpassmusées: 0,00 €
Contact
+32 9 3236001

Foto's

Anna Boghiguian - TIJDELIJK GESLOTEN ©S.M.A.K.©S.M.A.K.