uit met vlieg6+

Alladin en de wonderlamp met Pierke

Pierke heeft net pizza gegeten die hij online bestelde en zit op zijn bed te mijmeren over zijn vele avonturen. Half in slaap gevallen ziet hij plots iets vreemd: zijn bed tapijt begint te bewegen! Wat gebeurt er nu? Hij zit op het tapijt en vliegt zomaar door het raam, recht naar het Midden-Oosten, waar hij Alladin ontmoet die voor een hongerloon heel hard moet werken. Hij droomt van een beter leven. Wanneer Pierke even weg is komt de oom van Alladin die hem voorstelt om koopman te worden, hij grijpt die kans met beide handen. Alladin is echter goedgelovig en loopt met open ogen in de val. Gelukkig is Pierke in de buurt die hem helpt zijn droom te verwezenlijken: Alladin wordt een Prins uit Duizend en één Nacht…
Koninklijk Poppentoneel stelt een online versie voor te volgen gezellig met jullie bubbel(s). Pierke speelt een prominente rol als vlogger!

Naar het theater komen is niet mogelijk, daarom brengen wij theater bij jullie thuis. Het belooft leuk en spannend te worden, niet zomaar een statische opname van één van onze producties maar een heuse film, waarin ook gebruik gemaakt wordt van visuele gags en filmtechnieken.

Het gezelschap heeft een eigen theater in de Moriaanstraat te Ledeberg maar kan wegens gekende redenen nu niet 'thuis' spelen.
De familie De Wispelaere brengt er in normale omstandigheden samen met een aantal medewerkers een vast programma van eind september tot half maart. Het repertorium bestaat uit bewerkte klassieke sprookjes, verhalen uit de overlevering en eigen werk.
Ook wordt er op geregelde basis voor volwassenen gespeeld, zij het dan meer politiek getinte producties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

zonder straat z/n
9050  Gentbrugge (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
Prijs
€ 10,0
Basistarief: 10,00 €
Contact
092314488, 0478342766

Foto's

Alladin en de wonderlamp met Pierke ©DhelftC@festival©DhelftC@festival
Alladin en de wonderlamp met Pierke ©@Van Weerst©@Van Weerst