Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Agrippina

In The Mets allereerste uitvoering van Agrippina, Händels satire over seks en politieke machtsspelletjes, herneemt Sir David McVicar een productie die hij oorspronkelijk creëerde voor De Munt in Brussel in 2000. Hij roept een wereld vol schandalen op, waarin het Romeinse Keizerrijk nooit viel, maar gewoon bleef doorgaan tot vandaag. De productie houdt de hedendaagse maatschappij een vervormde spiegel voor (zoals Händel deed toen hij deze opera ten tonele voerde) en toont de corrupte intriges van de politieke klassen, tot leven gebracht door Joyce DiDonato als de machtsbeluste keizerin Agrippina, Brenda Rae als de sluwe, verleidelijke Poppea en Kate Lindsey als de lamlendige tiener Nerone. Iestyn Davies vertolkt de rol van de ambitieuze officier Ottone en Matthew Rose is keizer Claudius, wiens vrijgekomen troon Agrippina koste wat het kost wil bemachtigen voor haar zoon. Harry Bicket, befaamd om zijn vertolkingen van het barokke repertoire, dirigeert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Ter Platen 12
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 12,55
Basistarief: 12,55 €; Kortingstarief: 11,55 €; Kinepolis Student Card: 9,65 €
Trefwoorden

Foto's

Agrippina ©Kinepolis©Kinepolis