Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Afro Workout

Een afro-work out is op de eerste plaats "un bon moment".
Docent Frank bruist van de energie, vooral als de Congolese Rumba op ligt. Je kan er niet stil blijven op staan en je wordt er instant gelukkig van. Fit en gezond blijven kan je het best met een glimlach op je gezicht! Tijdens de les mag je muziek verwachten van o.a. Fally IPupa, Koffi Olomidé, Werason en nog vele anderen Congolese muziekanten.
In de les leggen we de focus op de bilspieren, de beenspieren en de buikspieren. Met een goede opwarming, een reeks spierverstevigende oefeningen, aangeleerde dancemoves (stijl: Ndombolo) en een stretching belooft Frank jou dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. De dance moves zijn eenvoudig en iedereen kan ze aan leren.
Frank Van Neerboom is van Belgisch/Rwandese afkomst. Geboren in Kinshasa zit dans en gevoel voor muziek al sinds zijn eerste levensjaren in het bloed. Zijn eerste danspassen waren in 2000 in de Gentse Breakdance scene. Sinds zijn 18 geeft hij dansles.
Frank verweeft als Hip Hopper ook wel andere invloeden in zijn dans, wat zijn stijl alleen maar interessanter maakt. Hij heeft samengewerkt met jeugdhuizen zoals Kaarderij (VZW Jong), Meisjeshuis en dit jaar ook nog met Victoria de Luxe als assistent choreograaf in het project 'Le Sacre du Printemps" van Alain Platel. Zelf danste hij voor grote namen zoals Stromae, The Subs,… Je kon hem ook aan het werk zien in So You Think You Can Dance 2010.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Hurstweg 8
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 122,5

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 24,5


Basistarief: 122,50 €; Studenten: 105,50 €; Kansentarief: 24,50 €
Organisatie
Contact
092208296

Foto's

Afro Workout ©DDI©DDI