Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

AFGELAST - Blaarmeersentrail

Afgelast wegens veiligheidsoverwegingen voor het Corona virus.
Zaterdag 14 maart om 14.30 uur gaan we er (opnieuw) voor!

Het parcours van de Blaarmeersentrail bestaat uit een zeer gevarieerde én pittige omloop van 3KM! We rennen doorheen de groene looplong van Gent en gaan over de 'Stairway to Heaven'…

In totaal gaan we voor 6rondjes (18 km). Deze afstand kan individueel of als team worden afgelegd.

De Blaarmeersentrail staat open voor recreanten, competitielopers, teams van verenigingen tot bedrijventeams, gelegenheidsteams, familieteams of gemengde teams.

Team Challenge
Dit is jouw ideale kans om aan teambuilding te doen!
Estafetteteams (bestaande uit maximum 6 leden) die na elkaar een rondje van 3 Km afleggen. Je beslist zelf hoeveel rondjes je wil lopen. Onderweg en op het wisselpunt kan je aangemoedigd worden door supporters en teamgenoten.

Naast de 18 KM is er ook de 'Sprinttrail' van 6KM (2 rondjes). De beleving van het steeds populairder wordende trailrunning willen we met deze lightversie aanwakkeren.

Talrijk en enthousiast zullen we jou ontvangen!

De prijs voor dit toffe gebeuren bedraagt bij voorinschrijving
individueel 10€
Team: 25€

Ter plaatse
individueel 12€
Team 30€

Meer info kan je bekomen via www.blaarmeersentrail.be of mail naar Andy andy.de.dobbeleer@pandora.be. De inschrijvingen starten op 1 november via de website of via de ticket-link op onze FB pagina http://bit.ly/2Mj0TlE.

Extra motivatie om deel te nemen:

De opbrengst van de Blaarmeersentrail gaat integraal naar de vzw Kruiskenshoeve en vzw Zwerfgoed. Deze time-outprojecten bieden kwetsbare jongeren de ruimte en de plaats om tot rust te komen en er even uit te zijn.

De verandering van omgeving, het leven en het werken kunnen hun perspectief veranderen en een positieve aanvulling vormen op de hulpverlening die ze krijgen. Dankzij de deelnemers konden wij dit jaar liefst 1600 € overmaken aan de coördinatoren van beide time-outprojecten, Robert Accoe en Pieter Baert.

#lopeningent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Strandlaan 24
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 10,0
Basistarief: 10,00 €; Team: 25,00 €; als individueel ter plaatse betalen: 12,00 €; als team ter plaatse betalen: 30,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Foto's

AFGELAST - Blaarmeersentrail ©dddd©dddd