Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

AFGELAST - Bezoek windturbines in de Gentse haven - Volzet

De projectingenieur van Ecopower opent de deuren van verschillende types windturbines. Hij schetst de werking van de energiemarkt, de invloed van hernieuwbare energie en het belang van rationeel energiegebruik.
Het nieuwe Kluizendok in de Gentse haven telt negentien windturbines die eigendom zijn van EDF Luminus en Ecopower. Ecopower is een burgercoöperatie die de energievoorziening in eigen handen neemt en de omgevingsenergie wil oogsten voor eigen gebruik. De projectingenieur van Ecopower opent voor ons de deuren van verschillende types windturbines. Hij vertelt ons hoe ze functioneren en schetst de werking van de energiemarkt, de invloed van hernieuwbare energie en het belang van rationeel energiegebruik.

In samenwerking met Lokaal Dienstencentrum Het Hoeksken
Lees alles

Informatie

Plaats van afspraak: Windturbines Gentse Haven
Waar Christoffel Columbuslaan overgaat in Riemekaai
9042  Desteldonk
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 5,0
Basistarief: 5.00€;Sociale prijs: 2.50€;Reductieprijs: 4.00€
Trefwoorden

Foto's

AFGELAST - Bezoek windturbines in de Gentse haven - Volzet ©©