10000 For Emilie

Op 22 april 2019 organiseren we de 9e editie van de jaarlijkse benefietloop voor Emilie én voor een alcholvrij verkeer. Samen sporten in Stad Gent
Wat is het?
Tijdens deze jaarlijkse benefietloop komen sympathisanten, vrienden en topsporters naar de Sint-Paulus Basisschool (de lagere school van Emilie) in Drongen om samen 10 000(!) km te lopen. Er is een loopparcours van 3,5 km en een parcours van 10 km. Je kan zoveel rondjes van 3,5 km of 10 km lopen als je wilt. Het wandelparcours bedraagt 5 km. Voor kinderen (tot 12j) organiseert het Fonds een heuse KIDSRUN (1km) die van start gaat om 15u00.
Bezoekers kunnen ook aanschuiven voor een heerlijke barbecue, er is animatie voor de allerkleinsten voorzien en je kan genieten van heerlijke muzikale hoogstandjes.

Waarom deze benefietloop?
In 2009 werd Emilie samen met drie andere studenten aangereden door een dronken chauffeur. Emilie en twee andere meisjes overleefden deze klap niet. Het Fonds wil mensen sensibliseren met haar boodschap 'don't drink and drive' en tal van verkeersslachtoffers financieel ondersteunen.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
De opbrengst van deze dag gaat naar het Fonds Emilie Leus dat zich inzet voor jonge verkeersslachtoffers en een alcoholvrij verkeer. Neem zeker een kijkje op www.fondsemilieleus.be.

Hoe inschrijven?
www.10000foremilie.be

Handje helpen?
Steek je graag een handje toe op de 10 000? Mail dan als de bliksem naar vrijwilligersforemilie@gmail.com!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Gavergrachtstraat 97
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot

Foto's

10000 For Emilie ©Fonds Emilie Leus©Fonds Emilie Leus